Silikonsko Plesni 3D Fondat 50 Votlini Silikonski Gumast Nosi Čokolada Plesni Sladkarije Maker Ledu Pladenj Jelly Plesni 3D Ice Cube Plesni

Novo

€0.41

100 Nove Blagovne Znamke & Visoke Kakovosti

Material: Silikon

Velikost: Plesen:19*14 cm

Kapalko za 12,3 cm

Paket je vključeno:

1Pc x medved plesni+kapalko

SUPER GUMAST NOSI SLADKARIJE PLESNI - Za kar do 50 srčkan mini 3D gumast nosi naenkrat!Primeren za izdelavo različnih domače dobrote - ali je barvita, trdi bonboni, bonboni, topi, čokolade, kovnice ali fudge!Make your own vse naravne gumast nosi za mir uma, vedoč, da so ne vsebujejo umetnih sestavin.Kot nalašč za rojstni dan torta, cupcake ali piškotek okrasitev, dodajanje wow faktor, da vaš dojenček tuš sladkarije bife, ali pa kar kul candy torbe, kot poroka uslug!

ZNAČILNOSTI - Ti svetlo obarvani sladkarije plesni so izdelane iz premium, super mehka FDA silikona in so tudi BPA free.So odporni proti vročini do 475F, tako da boste lahko zapolnili s cevovodi vroče čokolade ali sladkarij.Čiščenje njimi je zelo enostavno, bodisi s toplo milnico v umivalniku ali jih vržejo v pomivalnem stroju!

DODATNE FUNKCIJE - Te plesni so prilagodljivi, ne držijo in enostaven prijem.Ne skrbite, če ste po nesreči udaril, udarec ali padec njih - so izdelani za trajnost in dolgo življenjsko dobo tako da ne bo prekinil.Ne samo, da te plesni zadrži njihovo vsebino stabilno, da se zagotovi svoj gumast nosi obravnava nastavite samo desno, to je tudi zelo enostaven za sprostitev jih potem!Vse v vsem eden najboljših sladkarije izdelavo orodij na trgu, zdaj!

VSESTRANSKI - Ali ste peko kruha, naprave za hlajenje ali zamrzovanje te plesni, delajo veliko!Tudi kot odlično za izdelavo sladke dobrote, ki jih lahko uporabijo tudi kot aromatizirani ice cube kavo in za norčevali barvice, mila, kopeli, bombe in celo nosi oblikovan sveče!

Oznake: jumbo gumast nosi plesni, bt140gw01, medved plesni čokolado, gumast nosi plesni pack, asus x540l, medved torto plesni, boginja plesni, jezus plesni, gaint gumast nosi plesni, medved plesni.

Funkcija Na zalogi, Okolju Prijazno
Številka Modela plesni

Napišite recenzijo!

Silikonsko Plesni 3D Fondat 50 Votlini Silikonski Gumast Nosi Čokolada Plesni Sladkarije Maker Ledu Pladenj Jelly Plesni 3D Ice Cube Plesni

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki