Aluminij Odtaljevanje Ploščo Hitro Odmrzovanje Pladenj Hitro Zamrznjeno Meso, Sadje Odtajanje Odbor Kuhinjski Pripomočki Orodje Za Odmrzovanje Pladenj Odtaljevanje Hrane Odbor

Novo

€6.15

Dragi prijatelji,

Dobrodošli v naši trgovini.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stik z mano.Lep dan. ❀

OSNOVNI PARAMETRI

Tip: Odtaljevanje Ploščo Material: Hrana Razred Aluminij Barva: Črna Velikost: S, M, L S ⇨ 23 x 16.5 x 0.2 cm; 23 x 16.5 x 0.3 cm M ⇨ 29.5 x 20.8×za 0,2 cm, 29.5 x 20.8 x 0.3 cm L ⇨ 35.5 x 20.5 x 0.2 cm; 35.5 x 20.5 x 0.3 cm

Značilnosti:

☛ Odmrzovanje zamrznjene hrane v nekaj minutah. ☛ Odtaljevanje piščančje prsi, zrezek, svinjina seseklja, jagnječje zarebrnice bodo potrebovali več časa v 30-60 minut, odvisno od debeline. ☛ Odtajane manjše hrane, kot so burgerji, klobase, kozice in slanino še hitreje! ☛ Popolnoma brez kemikalij ali električne energije, ki se uporablja.V nasprotju z mikrovalovne pečice, ki delno kuhamo hrano med odtajanja, pladenj defrosts meso varno in hitro. ☛ Čarobni Odtajane pladenj ostane hladen na dotik skozi njeno uporabo, ne pre-ogrevanje ali vroče vode ni potrebna. ☛ Preprosto kraj, zamrznjene hrane na pladenj in ga bo odtajane do hitreje kot pri sobni temperaturi.

Opomba:

Za odtajevanje hitrost je odvisna od debeline hrane in odmrzovanje ploščo, in priključki so neposredno povezani s obrnemo.Uporabite toplo vodo za hitro izpiranje, preden odtajevanje, bo učinek boljši, če odmrzovanje plošča se uporablja neprekinjeno, lahko tudi sperite s toplo vodo, in ko se vrne na običajno temperaturo, se v odmrzovanje čas se lahko skrajša.

Vzdrževanje Metodo:

✦ 1. Ne uporabljajte jeklene žice kroglice ali ostrih kovinskih predmetov, da očistite površino, tako da se ne da nič izdelka in poškodbe površinske zaščite plast. ✦ 2. Prosimo, sperite z vodo pod 40°. ✦ 3. Ne postavljajte ga v mikrovalovni pečici, lahko to povzroči požar.

Dostava

1.Če se odločite za ladje iz Kitajske, smo ladjo z www.tbsport.si Standardna Dostava; če se odločite za ladje od tujini skladišča, bomo ladje, ki jih lokalni logistika dostave. 2.Vaše naročilo se običajno pošiljajo v roku 24h, vljudno prosim, bodite bolj potrpežljivi, da počaka. 3.Karkoli, vas prosimo, da mi sporočite,bomo rešitev za vas v najkrajšem možnem času.

Storitev

1. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.In bomo odgovoriti v 24 urah razen ob koncu tedna. 2. Če so kakršne koli težave, prihaja k vam, prosimo, ne skrbite.Kontaktirate nas lahko prvi.Obljubimo si bomo prizadevali, vse, kar je mogoče, da vam pomagamo. 3. Prosimo, bodite pozorni na čas, razlika med nami.Delamo na Kitajskem.

Oznake: aluminijaste pločevine, odbor moč samsung, kovinski pladenj, strešnik pripomočke, pripomoček, kuhinja, fast food restavracije, dekor pladenj, maškarada žogo halje za dekleta, hitro odtajanje pladenj, elsa zamrznjeno.

Funkcija 2 OKOLJU prijazno, Za večkratno uporabo
Material Aluminij
Funkcija 1 Enostaven za Uporabo
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Rectangle
Funkcija 3 Hitro Odtaljevanje, Prihranek Časa

Napišite recenzijo!

Aluminij Odtaljevanje Ploščo Hitro Odmrzovanje Pladenj Hitro Zamrznjeno Meso, Sadje Odtajanje Odbor Kuhinjski Pripomočki Orodje Za Odmrzovanje Pladenj Odtaljevanje Hrane Odbor

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki